29 Mei, 2009

Selamat Pengantin Baru


Norhanani 7 Jun 2009 dan Nor Zaliha 6 Jun 2009 - SEMOGA BERKEKALAN HINGGA AKHIR HAYAT.

28 Mei, 2009

Selamat Ulang Tahun Kelahiran

Selamat ulang tahun kelahiran kepada Cikgu Zaiwiah pada 29 Mei dan Ustaz Aziz pada 30 Mei- semoga Allah sentiasa merahmati dan memberi cikgu kesejahteraan,kesihatan serta panjang umur agar cikgu dapat berbakti kepada anak-anak istimewa ini. Insya Allah.

Selamat Bercuti

Selamat bercuti kepada semua warga pendidik tetapi jangan lupa program cuti terancang dan teknik menjawab soalan UPSR. Ok

Selamat Bercuti

Selamat bercuti dan selamat pengantin baru kepada Cik Norzaliha bt. Md Zain dan Cik Nurhanani Che Rameli semoga Allah merahmati dan memberi kabahgiaan kepada anda dan kekal sehingga akhir hayat. Insya Allah.

26 Mei, 2009

Program Sua Mesra Bersama Pelajar Kolej Kejururawatan Melaka

Pada 26 Mei 2009, pelajar-pelajar daripada Kolej Kejururawatan Melaka telah datang melawat ke SKPKM. Pihak sekolah menyambut kedatangan mereka dengan satu program iaitu Program Sua Mesra Bersama Pelajar Kolej Kejururawatan Melaka.Antara acara yang telah dibuat ialah Penerangan Sekolah Oleh Guru Besar (SlideShow), Belajar KTBM, Melawat persekitaran sekolah dan acara sukaneka.

Perkembangan Staf 3 (LDP) 23/05/2009

Pihak Sekolah telah melaksanakan program LDP untuk guru pada 23/05/2009.Ceramah telah disampaikan oleh En Syahrul Fazli (GPK Ko-Ku) tentang 'SIFIR MUDAH" dan diikut oleh ceramah oleh Tn Hj Abdullah (GB) tentang "SEKOLAH CEMERLANG" dengan menekankan hal-hal berkaitan MISI dan VISI sekolah.Secara amnya program ini telah mencapai objektifnya.